Weatherstation Pertteli

Koodaileva viherpeukalo hakee töitä


Elikkäs töitä olisi siis hakusessa Salon alueelta (Salo, Raasepori, Kemiönsaari, Somero, Lohja, Paimio, Parainen, Turku).
Olen aika surkea romaanien kirjoittelussa mutta koitetaanpas saada jotain rapustettua kasaan. Tästä ei tule mitään virallisen oloista CV:tä vaan on pikemmin pilke silmäkulmassa kirjoitettuna.
Olen -74 syntnyt kaksikielinen (ruotsi, suomi) kaveri jolla pysyy niin vasara kuin lapiokin kädessä. Harrastuksista voin kertoa että tietenkin tämä sääasema ja siihen liittyvä websivusto ja kaikki mitä siihen liittyy. Eli täältä löytyy täysimittainen sää- ja ukkosfriikki. Tämän lisäksi olen pieni viherpeukalo. Kummastakaan ei löydy koulutusta mutta kiinnostusta oppia uutta ja intoa aloihin on sitäkin enemmän, myös työnä. Myös oppisopimus voisi kiinnostaa.

Webkoodaus

Täysin itseoppinut asian tiimoilta. Kun aloitin sääasemani/websivuni minulla ei ollut hajuakaan PHP:stä saatikka tietokannoista. Pikkuhiljaa sivusto on sitten kasvanut siihen mitä on nyt, monikielinen ja tietokantapohjainen reaaliaikasine päivityksineen. Taustalla pyörii mm. seuraavia softia:
- PHP
- Javascript/ajax
- jQuery
- MySQL

Omia skriptejä ovat mm. WXSIM-säännuste-skripti, NSDisplay ukkostutka-skripti sekä European Weather Network-skripti.

Tämän lisäksi pidän yllä omaa dedikoitua palvelinta jossa omat sekä kymmenkunta muuta sääsivustoa majailevat. Palvelin sijaitsee Saksassa ja yhteys/ylläpito taphtahtuu SSH:lla ja taustalla pyörii Centos 6 + Nginx/Apache/Maria DB-yhdistelmä. Tällä saralla en ole mitenkään professori mutta palvelin on tullut itse "rakennettua" alusta asti ja hyvin on pyörinyt :)

Viherpeukalo

Puutarha-, kasvishuone ym. työt kiinnostaisi myöskin.

Jos Sinulla on mahdollisesti töitä tarjolla ota yhteyttä sivun alaosan yhteydenotto-kaavakkeen kautta. Spammin takia en voi laittaa sähköposti-osoitetta.

Svensk version på kommande.

Privacy Policy | Contact © 2006-2017 nordicweather.net | online | Max today: